HomeWebshopInfoContactMijn accountBlog

De mobiele strandcabine

De mobiele strandcabine, een fenomeen dat nog niet echt gekend is. Toch is het super gemakkelijk. Je neem overal  je strandcabine mee, spaart veel geld uit en de fietskar is nog voor veel bruikbaar. Een strandcabine huren, ik ben toch niet gek?!

Mensen betalen makkelijk gemiddeld 800 euro om een strandcabine te huren??!! Toch gek! Met de mobiele strandcabine, eigelijk gewoon een lange fietskar, ben je veel goedkoper en die heb je elk jaar opnieuw. Plus je kunt gaan zitten waar je wil op het strand. De kar gaat makkelijk door het zand in tegenstelling met wat je zou denken.. Je hoeft echt niet hard te trekken. Na 10 jaar zou je zo'n 7000 euro winst maken plus de rente erop.

Ook eigenaars van een strandcabine zouden voordeel doen. Je hoeft namelijk een veel kleiner object te stockeren. Niet meer sleuren en heffen om de cabine te plaatsen. Nie meer schilderen en ander onderhoud doen aan de strandcabine. Vergeet dan nog niet dat je ook nog standgeld betaalt en dat je een standcabine zelf moet kopen. Een nieuwe kost al gauw 2500 euro.

Naar het strand gaan zonder keuzes te hoeven maken van wat je wel en niet meeneemt doe je met de mobiele strandcabine van FietskarXL.be :-)

Bekijk onze Facebookpagina voor meer foto's: https://www.facebook.com/fietskarXL/


Bekijk ook onze video op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=EOJ8pa5zXigBeoordelingen

Tevredenheidsscore: 5/5
1 stem, 1 beoordeling

TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Er is 1 beoordeling gevonden.

WVTGDinsdag, 20 juni 2017 om 13:56

TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Zeer goede kwaliteit en zeer goedkoop!


Blog

Home Webshop Info Contact Mijn account Blog

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden
Webshop software: EasyWebshop.be