HomeWebshopInfoContactMijn accountBlog

De prijs

De prijs voor de fietskar is, is de prijs van de goederen zelf. Ik beschik niet over een groot magazijn waarin alles gemaakt en gestockeerd wordt. Alles staat gewoon thuis in mijn garage. Mijn garage is mijn werkplaats. Als je een fietskar koopt betaal je dus geen magazijn. 


Aan coole mooie dozen doe ik ook niet mee. Ik ga op zoek naar oude dozen, die uiteraard nog in goede staat zijn. Die dozen worden dan gebruikt voor de verzending. Waarom zou ik nieuwe dozen kopen die de klant wellicht direct weggooit. Hierdoor moet de kostprijs van een doos niet in de prijs verwerkt worden en is de fietskar goedkoper. Ook het opvul- en beschermingsmateriaal in de doos is ook hergebruikt. Waarom doen alle bedrijven dit niet???

Foto's maak ik zelf. Dus geen dure fotograaf. De achtergond van de foto's is dan wel niet wit gefotoshopt, maar dat is niet erg, als de prijs maar fair blijft. Ook de video's en logo's maak ik volledig zelf. Zelfs de stickers voor op de fietskar maak ik zelf.

Ik maakt de fietskarren zelf. Er is alleen een lasser die de frames en assen maakt. Voor de rest doe ik alles zelf. Dus geen tussenpersonen. Ook hierdoor is de prijs dus ook niet torenhoog.
Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog

Home Webshop Info Contact Mijn account Blog

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden
Webshop software: EasyWebshop.be