HomeWebshopInfoContactMijn accountBlog

Het ontwerpidee

Ik schrik ervan dat grote merken als Croozer of Roland zelf nog geen groot model van fietskar hebben gebouwd. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ombouwen tot picnictafel, kar voor vissers, surfboards, sup's, kajak, kitesurfspullen... Ook om boodschappen te doen of gewoon naar het containerpark te gaan is het ideaal.


Ik gebruik de XL fietskar vooral om naar het strand te gaan met de kids. Een strandcabine huren is nogal duur en je zit steeds op dezelfde plaats op het strand. Met de XL fietskar neem je alles mee en rijd je tot aan het strand en daarna trek je de kar op het strand. Ik doopte de fietskar dan ook om tot mobiele strandcabine.

Steeds meer zie je omgebouwde foodtrucks gebouwd op fietskarren. Die caravans kosten vaak nogal wat en nemen nog eens veel plaats in. Grote fietskarren zijn dan makkelijk op te bergen en goedkoper om te starten. In de VS zie je vaker foodtrucks, maar dan met fietscombinaties ipv met caravans. 

In alle steden is het voor auto's en vrachtwagens moeilijker om te rijden of te parkeren, en terecht! :-) Op dit vlak wordt fietslogistiek ook interessanter. DHL en Bubble Post doen al veel leveringen met bakfietsen en fietskarren. 

Op de foto zie je mijn schetsboek waarin ik tekeningen maakte van allerlei mogelijkheden.Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog

Home Webshop Info Contact Mijn account Blog

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden
Webshop software: EasyWebshop.be