HomeWebshopInfoContactMijn accountBlog

Mijn eerste fietskar

Het begon allemaal met dit kleine bagagefietskarretje die ik kocht bij de Hema in Nederland. Ik gebruikte het vooral om naar het strand te gaan en allerlei spullen mee te nemen. Vooral mijn opblaasbare kajak vervoerde ik ermee. Ook voor boodschappen heeft het zijn dienst bewezen. In het dorp vond je nooit geen parkeer plaats. Met alle boodschappen aan je stuur was ook niet altijd makkelijk. Dit karretje was daar ideaal voor. Er konden net twee bakken bier in. Ik heb veel plezier gehad aan dit karretje. Nu kan ik me nog moeilijk inbeelden dat ik met zo'n mini ding aan mijn fiets gereden heb.Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog

Home Webshop Info Contact Mijn account Blog

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden
Webshop software: EasyWebshop.be